Yamadori

 

Al onze bomen hebben na transport een rustperiode en opvolgend minimaal een volledig groeiseizoen; bomen worden ook afhankelijk van soort op bepaalde periodes in het jaar (invloed temperatuur) op transport gezet nadat ze een jaar op locatie bij de collector te hebben gegroeid.

Al onze bomen hebben 100 % groeigarantie (mits natuurlijk met het juiste onderhoud in alle facetten en.... spreekt voor zich; volledige rust en niet aangewerkt); onze bomen staan minimaal 2 tot 3 jaar in kuip alvorens ze aangeboden wordt; bepaalde soorten zelfs langer. 

Carlos reist zeer frequent naar diverse bestemmingen in Europa voor controle van eerder gereserveerde bomen en voor nieuwe aankopen en reservaties te doen voor de jaren erop teneinde een constante aanvoer te hebben van de beste kwaliteit en met grote regelmaat nieuwe bomen te kunnen bieden.

Al voor vele jaren hebben wij een zeer grote Internationale klantenkring opgebouwd; wij staan bekend om onze kwaliteit en de beste prijs....vooralsnog hebben wij de beste prijs/kwaliteitverhouding welke voor yamadori wordt aangeboden binnen Europa.

* Als een boom verkocht is wordt ze meteen uit de aangeboden galerij verwijderd; teneinde boom/prijs als privacy te behouden voor de nieuwe eigenaar.

* Sold trees will be removed to ensure privacy.

 

© 2010 - 2024 Basics4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel