Verzenden & Retourneren

 

Verzending, levertijden en retourbeleid  Basics4u.nl

 

 

Levertijd


We proberen je bestelling altijd binnen 24 tot 48 uur te verzenden, vaak lukt het nog dezelfde dag, zodra de bestelling is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. 

Mocht het artikel dat je besteld hebt ...of wilt bestellen en om welke reden dan ook niet bestelbaar zijn, dan nemen we uiteraard meteen contact met je op en proberen tot op een oplossing te geraken; normaal gezien worden bomen zoals aangegeven in de shop niet verstuurd vanwege de kwetsbaarheid eea altijd in overleg. Artikelen aangegeven in de winkel zijn normaal gezien altijd in ruime aantallen op voorraad en beschikbaar (uiitzonderingen daargelaten).

 

Verzendkosten 


Alles wordt normaal gezien verzonden midddels Parcel/PostNL binnen Nederland; de kosten kunnen per product verschillen afhankelijk van het gewicht en formaat. 

                                                                                               

* Voor bestellingen binnen Nederland tot 10 kg wordt € 8,50 in rekening gebracht; voor paketten van 10 kg tot 20 kg wordt € 16,50 berekend. 

* Voor verzendingen naar Belgie tot 10 kg wordt € 27.50 in rekening gebracht; voor paketten van 10 kg tot 20 kg wordt € 36.50 in kosten gebracht.

* Voor verzendingen naar Duitsland tot 10 kg wordt € 27.50 in rekening gebracht; voor paketten van 10 kg tot 20 kg wordt € 36,50 in kosten gebracht.

Voor zendingen zwaarder dan 20 kg altijd en alleen in overleg; stuur een mail naar: carlos@carlosvandervaart.com

Verzendingen naar overig buitenland is natuurlijk mogelijk; hiervoor gelden andere tarieven, wilt u iets laten verzenden naar het buitenland neem dan contact met ons op.

* Afhalen van producten is natuurlijk mogelijk op afspraak en alleen op afspraak!  dit kan op alle dagen en tijden...  carlos@carlosvandervaart.com of 06 5462 3184.

Afhaaladres: Basic4u.nl, Hobbemastraat 20 C, 3141 GH, Maassluis

 

Heeft u nog vragen over uw geplaatste bestelling dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 5462 3184 of stuur een e-mail naar carlos@carlosvandervaart.com (dit heeft de voorkeur).

 

Retourneren & ruilen artikelen 


Wij hopen natuurlijk altijd dat u tevreden bent over uw bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal heeft ontvangen wat u verwacht had of er is iets misgegaan met uw bestelling. We zullen altijd proberen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Als consument heeft u het recht om uw product binnen de wettelijke termijn van 14 dagen te retourneren. Bent u van plan om het product te retourneren, ga dan extra zorgvuldig met de verpakking en het product om. Natuurlijk zijn producten als Bonsai, Yamadori en overige bomen en planten hiervan uitgezonderd (deze worden ook normaal gezien niet verzonden), welke ook zijn uitgesloten van het zogenaamde herroepingsrecht. Bij het retour zenden van een bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. U ontvangt het aankoopbedrag van de bestelling terug, exclusief verzendkosten. 

Mocht je je bestelling willen retourneren of ruilen, dan kan dat binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen.
Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product, en dient aangemeld te worden middels email, stuur een berichtje naar carlos@carlosvandervaart.com  o.v.v. wat de reden van de retournering of ruiling is.                                 

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen krijgt u van ons verdere details o.a. een retournummer zodat u de bestelling naar ons terug kunt sturen. De kosten voor het retour sturen van artikelen zijn altijd voor uw eigen rekening. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.                                                                                                                                                                                                            

Goed om te weten:

 

  • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
  • ​De retour te zenden artikelen dienen, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
  • Nadat wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.
  • retour atijd eerst aanmelden middels email naar: carlos@carlosvandervaart.com  o.v.v. reden retour.
  • Bomen en planten, levend materiaal kan niet worden geretourneerd; ook niet bij afhaal!

 

Garanties


Op al onze producten geldt de wettelijke garantietermijn; is er een product welke wij hebben geleverd welke binnen de garantieperiode fabrieksfouten heeft laat het ons dan weten; spreekt voor zich dat alleen bij deugelijk gebruik en juist onderhoud gedurende deze periode recht geeft in deze.

Achterstallig onderhoud cq ondeugelijk gebruik maakt dat hier geen garantie op wordt gegeven en uw rechten vervallen.  (Zie ook onze Algeneme Voorwaarden)

Stuur een e-mail naar carlos@carlosvandervaart.com;  wij zullen proberen zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

 

 

Ons retouradres:

 

 

Basic4u.nl  -  carlosvandervaart.com

Groen van Prinstererkade 20

3142GD Maassluis

 

                                     

 

  

© 2010 - 2024 Basics4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel