Juniperus Sabina > € 1000,- - Topclass

 

 

De Latijnse naam voor de Sabina welke wij aanbieden is de Juniperus Rastrera; belangrijk is dat onze bomen de beste kwaliteiten bezitten, tw. deze bomen hebben korte, dikke en sterke vertakkingen en het loof is krachtig en kort en staat op zich zelf; teneinde toekomst gericht een boom te kunnen presenteren welke draadloos kan staan.

De meeste Sabina's welke worden aangeboden komen uit andere gebieden uit Europa dan waar wij ze betrekken, dit betreft "Atlantic" en hebben de kenmerken "fluffy" te zijn en zullen altijd hangende takken en "triest" loof te hebben.

De habitat waar onze bomen in voor komen is gelijk aan de onze; d.w.z. strenge winters en mooie zomers...perfect voor ons klimaat, dat maakt deze bomen goede groeiers en zeer winterhard.

Al onze bomen hebben groeigarantie (mits natuurlijk met het juiste onderhoud in alle facetten en spreekt voor zich; niet aangewerkt); ze staan minimaal 2 jaar in kuip alvorens ze aangeboden wordt; bepaalde soorten zelfs 3 jaar. 

Wij zijn trots u deze bomen te kunnen aanbieden waardoor de weg naar een goede yamadori als uitgansmateriaal voor u toegankelijk is gemaakt.

Als een boom verkocht is wordt ze meteen uit de aangeboden galerij verwijderd; teneinde boom/prijs als privacy te behouden voor de nieuwe eigenaar.

* Sold trees will be removed to ensure privacy.

per pagina
    1 - 12 van 21 resultaten
  • 1
  • 2
© 2010 - 2024 Basics4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel