Over Ons

Carlos van der Vaart is geboren in Maassluis; hij werkt als Fulltime Bonsai Professional in zijn bonsaistudio 'TheBonsaiFactory', welke hij heeft opgericht in 2007. Later in 2010 heeft hij zijn bonsaishop 'basics4u.nl opgericht.

Carlos raakte geinteresseerd in bonsai na het kopen van een boompje bij een lokale bloemenwinkel; hij las alle beschikbare boeken en werd lid van de NBV dit was in 1994.

Na het winnen van de European New Talent-wedstrijd in München in 1996, raakte hij steeds meer betrokken in de prof bonsai-scene.

Al zijn bomen wonnen verschillende Nationale en Internationale prijzen, zoals o.a.de Noelanders Trofee, Ginko, Ubi, Edo, EBA, Certre enz. enz.

Hij heeft ontelbare workshops, demonstraties en lezingen gegeven over de gehele wereld; mede hierdoor heeft hij zijn techniek en kennis in bonsai verfijnd.

Hij werkt graag met alle soorten, maar yamadori....en in het bijzonder dennen, juniperussen en picea's hebben zijn grote voorkeur.

Hij is "Full-Active"member van de "Nippon Bonsai Sakka Kyookai Europe", de Japanse Organisatie voor Bonsai Artiesten.

Carlos geeft met regelmaat les in zijn studio "Thebonsaifactory" aan kleine vaste groepen, zodat hij absolute kwaliteit kan garanderen en zijn studenten veel kennis kunnen opdoen en een ieder zijn eigen collectie kan opbouwen.

Veel van zijn studenten hebben al verschillende Nationale en Internationale prijzen gewonnen.

 

Voor Carlos is bonsai "a way of life" geworden.

voor meer info: www.carlosvandervaart.com

 

 

© 2010 - 2024 Basics4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel