Over Ons

 

Carlos van der Vaart is geboren in Maassluis; hij werkt de ene helft van de week als Interim manager en de andere helft in zijn bonsaistudio 'TheBonsaiFactory', welke hij heeft opgericht in 2007. Later in 2010 heeft hij zijn bonsaishop 'basics4u.nl opgericht.

Carlos raakte geintereseerd in bonsai na het kopen van een boompje bij een lokale bloemenwinkel; hij las alle beschikbare boeken en werd lid van de NBV dit was in 1994.

Na het winnen van de European New Talent-wedstrijd in München in 1996, raakte hij steeds meer betrokken in de prof bonsai-scene.

Al zijn bomen wonnen verschillende Nationale en Internationale prijzen, zoals o.a.de Noelanders, Ginko, Ubi, Edo, EBA, Certre enz. enz.

Hij heeft ontelbare workshops en demonstraties gegeven over de gehele wereld; mede hierdoor heeft hij zijn techniek en kennis in bonsai verfijnd.

Hij werkt graag met alle soorten, maar yamadori....en in het bijzonder dennen, juniperussen en picea's hebben zijn grote voorkeur.

Hij is lid van de "Nippon Bonsai Sakka Kyookai Europe", de Japanse Organisatie voor Bonsai Artiesten.

Carlos geeft met regelmaat les in zijn studio "Thebonsaifactory" aan kleine groepen, zodat hij absolute kwaliteit kan garanderen en zijn studenten veel kennis kunnen opdoen.

Veel van zijn studenten hebben al verschillende prijzen gewonnen.

 

Voor Carlos is bonsai een manier van leven geworden.

voor meer info: www.carlosvandervaart.com

 

 

© 2010 - 2021 Basics4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel